Stiri

Iata cum poti descarca NVIDIA GeForce Now pe orice Android!

Gamingul in cloud este viitorul?

Acum cativa ani, NVIDIA a anuntat Nvidia GeForce Now. Acest serviciu permite utilizatorilor sa faca stream de jocuri de pe un serverele NVIDIA pe un PC, permitand rularea jocurilor la setari ultra pe dispozitivele slabe.  Recent, Nvidia a anuntat ca va lansa un client Android pentru a juca orice joc facut pentru PC, direct de pe telefon. Acum, aplicatia NVIDIA GeForce Now este disponibila in sfarsit pentru utilizatorii care au atelefon sau tableta cu Android.

Nvidia GeForce Now seamana cu Google Stadia, dar are factori diferentiatori. Ambele servicii transmit jocuri de pe un server cloud pe dispozitivul dvs., cu latenta redusa, la framerate mare si calitate sporita. Nvidia GeForce Now functioneaza cu placi grafice Nvidia RTX, in timp ce Stadia foloseste AMD. Diferenta majora este modul in care obtii jocurile. Nvidia GeForce Now face legaturi cu furnizori majori de jocuri precum Steam, Epic Games si Batte.net, in timp ce Stadia isi propune sa fie independent, adica sa vanda jocurile in mod direct. Ambele sunt pe baza de abonamente. Nvidia va percepe o taxa pe ora, iar preturile vor varia. Stadia are o optiune de 10 dolari pe luna, cu 4K 60fps si vine cu cateva jocuri. Stadia are si o optiune gratuita, daca cumparati jocul prin Stadia.

Aplicatia de Android este destul de usor de utilizat. Daca aveti acces la versiunea beta, tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la contul dvs. Nvidia. Dupa aceea, acesta va incarca toate jocurile fie in biblioteca dvs. fie pe platformele acceptate.

Daca aveti acces la versiunea beta, tot ce trebuie sa faceti este sa instalati apk-ul de la APK Mirror si sa sperati ca functioneaza. Se presupune ca va fi disponibil deocamdata doar in Coreea de Sud, dar cativa utilizatori au putut sa-l foloseasca in afara Coreei de Sud.  Clientul poate fi descarcat de AICI.

Related Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: