Topuri

Cele mai bune aplicatii de fotografiat pentru Android

Pe piata sunt multe dispozitive cu Android care dispun de o camera cu un senzor bun, din pacate nu toate dispun de o aplicatie care sa satisfaca toate cerintele utilizatorului. Mai jos am facut o lista cu cele mai bune aplicatii de fotografiat pentru Android. Aplicatiile respective imbunatatesc calitatea pozelor si ofera un control avansat precum posibilitatea de a realiza poze RAW, JPEG la calitate 100% sau PNG.

ProShot – Aceasta aplicatie este poate cea mai buna alternativa la aplicatia pentru camera cu care vine telefonul din fabrica. Interfata este bine finisata si intuitiva. Avem posibilitatea de a face poze JPEG la calitate 100% sau JPEG + RAW, pe telefoanele care suporta aceasta functie. Aplicatia dispune de o multime de contoale manuale si de moduri de fotografiere perecum Burst, Timelapse, HDR (pe anumite telefoane) sau Bracket Exposure. De asemenea aplicatia are si posibilitati de filmare, iar din setari putem selecta rezolutia, numarul de cadre sau bitrate-ul.

FreeDcam – Este o aplicatie Open source (https://github.com/troop/FreeDcam) care primeste actualizari periodice. Aplicatia utilizeaza API-urile Camera1, Camera2 si PlayMemories. Desigur aceasta are si suport pentru poze in format RAW, plus o multime de alte functii. Aplicatia este gratuita si nu include reclame.

Open Camera – Aceasta aplicatie este asemanatoare cu FreeDcam. Are suport pentru RAW si este Open source (https://sourceforge.net/projects/opencamera/files/).

Camera FV-5 – Aplicatia este disponibila gratuit sau in varainta full cu bani. Varianta cu bani evident are disponibile toate optiunile. Aceasta poate realiza fotografii in format PNG loseless, JPEG la calitate 100% sau RAW DNG.

A Better Camera – Pentru cativa LEI beneficiati de o aplicatie capabila sa realizeze poze RAW, panorame pana la 100MP, HDR foto si video si multe altele.

Speram sa va fie de folos acesta aplicatii si asteptam recomandariile voastre in sectiunea de comentarii.

Related Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: