Tutoriale

Cum poti prelungi autonomia bateriei pe Android!

Autonomia bateriei este critica pentru utilizator.

Problema cu durata de viata a bateriei la telefoanele inteligente devine una foarte serioasa, in timp de specificatiile hardware se imbunatatesc, precum procesoarele sau ecranele 2k/4k, bateria pare sa stagneze. Dar aceasta problema poate fi rezolvata partial folosind diverse aplicatii care opresc anumite servicii care nu sunt necesare si care pun in hibernare aplicatiile lasate deschise. Asadar am alcatuit o lista cu cele mai utile aplicatii care ajuta cu adevarat la economisirea bateriei.

1. Battery Saver

Battery Saver are peste 5 milioane de descarcari si 4.7 stelute rating. Aplicatia aduce un spor semnificativ de performanta asupra bateriei. Interfata este simpla, iar aplicatia este gratuita, dar daca doriti sa scapati de reclamele din ea si sa deblocati cateva functii noi, o puteti achizitiona. Aplicatia poate fi descarcata de aici https://play.google.com/store/apps/details?id=com.max.optimizer.batterysaver.

2. Greenify

Aplicatia Greenify poate fi folosita in mod traditional, adica o puteti descarca gratuit din Play Store sau o puteti folosi in modul avansat, daca aveti Root Access. Aplicatia este una foarte buna, dar pentru a beneficia la maxim de ea este necesar Xposed Framework si evident Root Access. Aplicatia o puteti descarca de aici https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify.

3. Avast Battery Saver

O alta aplicatie interesanta vine direct de la Avast si se numeste Avast Battery Saver. Aceasta aplicatie este gratuita si promite sa optimizeze la maxim pentru orice telefon compatibil. Aplicatia invata comportamentul utilizatorului si porneste serviciile cand acesta are nevoie de ele. Durata de invatare a comportamentului este de 7 zile, asadar doar dupa o saptamana se pot vedea imbunatatiri in performanta bateriei. Aplicatia poate fi descarcata de aici  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.batterysaver.

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close
%d blogeri au apreciat: