Tutoriale

Cum sa stergi un dispozitiv din Google Play Store

Cum sa iti aperi confindentialitatea!

Google Play Store formeaza o lista cu dispozitivele utilizate pe contul personal, odata ce va logati cu acesta. Noi testam o multime de dispozitive cu Android, iar in tot acest timp s-a format o lista lunga de dispozitive pe care nu le mai folosim. Acest aspect poate fi deranjant pentru orice utilizator care a detinut un telefon sau o tableta, cand doriti sa instalati o aplicatie direct din browser este afisata o lista lunga de dispozitive pe care nu le mai folositi. Cu aceasta ocazie am decis sa realizam un scurt tutorial unde va vom arata cum puteti scapa de anumite dispozitive din lista, dar si cum sa personalizati numele dispozitivelor pe care le folositi.

1. Deschideti in browser Google Play Store, dupa care apasati pe roata din partea dreapa, odata apasata se va deschide pagina cu Settings.

2. Dupa ce ati accesat Settings, veti vedea pagina My Devices. Aici sunt expuse toate dispozitivele care au fost conectat pe respectivul cont de Google Play.

3. De aici puteti selecta ce dispozitive sa apara in Menu din coloana Visibility.

4. Apasati pe butonu Edit din partea dreapta pentru a modifica numele Unknown device cu unu pe care il doriti.

5. Dupa ce ati modificat numele, apasati pe butonul Update pentru a salva setarile. Numele de aici va aparea inclusiv in Android Device Manager.

Related Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: