Stiri

Huawei sta bine la capitolul vanzari, desi au probleme cu Trump

Raportul de castiguri pe Q3 al celor de la Huawei arata foarte bine, in ciuda interdictiei guvernului american. Veniturile combinate pentru perioada Q1-T3 au totalizat 610,8 miliarde CNY (aproximativ 86 miliarde dolari), ceea ce constituie o crestere de 24,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Compania a reusit sa expedieze 185 de milioane de unitati in primele trei trimestre, ceea ce reprezinta o crestere de 26% de la an la an.

Rezultatele Q3 ale Huawei arata venituri din ce in ce mai mari, Huawei nu a furnizat in mod explicit date pentru livrarile de smartphone-uri in T3 2019, dar o estimare sugereaza ca livrarile Q3 ar trebui sa ajunga la aproximativ 67 de milioane de unitati. Aceasta ar reprezenta o crestere de 13,5% fata de T2 2019 cand compania a reusit sa expedieze 59 de milioane de unitati. Cu siguranta o imbunatatire fata de vanzarile din primul trimestru si al doilea trimestru 2019. De asemenea, este pentru prima data cand Huawei este in crestere de cand a fost pusa pe lista neagra din SUA.

Rezultatele Q3 ale Huawei arata venituri din ce in ce mai mari, raportul descrie de asemenea extinderea retelei 5G a Huawei cu peste 60 de contracte comerciale cu operatori din intreaga lume. In plus, peste 700 de orase si 220 de companii s-au asociat cu Huawei pentru platforma sa digitala Horizon.

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close
%d blogeri au apreciat: