Aplicatii si Jocuri
Trending

Microsoft lanseaza Xbox One Console Streaming pentru telefoanele Android

Lansarea aplicatiei Xbox One Console Streaming va fi intai pentru testeri

Unul dintre managerii de programe Xbox tocmai a dezvaluit ca toti testerii Xbox One – inclusiv insiderii Xbox din programele Alpha si Alpha Skip-Ahead – cu sediul in Marea Britanie si SUA, pot incerca noua caracteristica de streaming a jocurilor. Folosind dispozitivul Android, puteti transmite jocul direct de pe Xbox One.

Partea cea mai buna este ca functia merge pe toate jocurile Xbox One si Xbox 360 instalate pe consola Xbox One fara nicio limitare.

Exista cateva cerinte pe care trebuie sa le indepliniti pentru a utiliza functia. In primul rand, aveti nevoie de un dispozitiv Android, deoarece Microsoft nu a dezvaluit niciun plan privind aducerea functionalitatii pe dispozitivele iOS. In al doilea rand, veti avea nevoie de un tip NAT deschis sau moderat, latimea de banda de cel putin 4,75 Mbps, fiind de preferat 9 Mbps. Latenta retelei ar trebui sa fie de 128ms (60ms sau mai putin pentru o experienta optima), iar consola Xbox One ar trebui sa fie setata la pornirea instantanee in meniul de optiuni de alimentare.

In ceea ce priveste cerintele smartphone-ului, in afara de rularea Android 6.0, veti avea nevoie de asistenta Bluetooth 4.0, un controller wireless compatibil Bluetooth pentru a va conecta la telefon si aplicatia Xbox Game Streaming (Previzualizare) din Google Play Store.

Dupa cum am subliniat deja, functia este disponibila numai pentru primii testeri, deci puteti spune ca aceasta este o previzualizare. Dar, va fi pusa la dispozitia publicului larg in curand.

Sursa: news.xbox.com.

Tags

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close
%d blogeri au apreciat: