Tutoriale

Secret Android: Cum sa faci telefonul mai rapid!

Exista o modalitate rapida si usoara de a face smartphone-ul mai rapid fara sa te coste nimic!

Indiferent daca aveti un smartphone Android vechi sau un nou flagship de ultima generatie si orice altceva intre ele, exista o modalitate foarte simpla de a oferi dispozitivului dvs. o imbunatatire a vitezei, care se observa imediat. Ingropata adanc in setarile telefonului, regasim optiunea de a reduce si de a mari viteza animatiilor dispozitivului, care va face ca fiecare aplicatie deschisa si butonul pe care il apasati sa se simta mai rapid si mai receptiv.

Pentru a face acest lucru, mai intai trebuie sa activati Optiunile pentru dezvoltatori pe smartphone-ul vostru – aceste setari sunt deblocate apasand de mai multe ori “Build Number” in setari. Accesati Setari> Despre telefon, apoi derulati spre partea de jos si atingeti “Build Number”.

Dupa ce setarile dezvoltatorului sunt deblocate, iaccesati meniul secret si derulati putin peste jumatatea paginii unde sunt disponibile comutarile legate de animatii.

Ar trebui sa vedeti trei setari care vor trebui modificate pentru a va oferi telefonului un impuls de viteza. Acestea sunt listate ca:

Cu exceptia cazului in care le-ati modificat in prealabil, fiecare trebuie setat la 1x. Cu toate acestea, schimbarea fiecaruia in 0,5x sau OFF ar trebui sa accelereze in mod vizibil performantele dispozitivului.

Veti vedea cu siguranta ca, dupa efectuarea ajustarilor, glisarea, apasarea butonului Home, multitasking si multe altele se vor simti putin mai repede decat inainte. Daca va simtiti cu adevarat, puteti intotdeauna sa inchideti animatiile in intregime. Acest lucru va face ca telefonul dvs. sa se simta si mai rapid, dar navigarea pe Android va fi putin mai incomoda.

Acest truc ascuns poate fi realizat pe toate telefoanele Android, cu toate acestea, locatia “Build Number” poate varia usor in functie de modelul telefonului.

Related Articles

One Comment

  1. Am activat modul ptr dezvoltator si nu mi apare nici un meniu secret?samsung galaxy j5 2016 telefonul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: