Recenzii

SSD ADATA Swordfish 1 TB – Este timpul să treci la SSD pe M.2!

Încă un SSD ADATA care face toți banii!

Adata Swordfish este un SSD NVMe entry-level creat pentru cei care doresc un upgrade de performanțe pentru stocare, fără a cheltui prea mulți bani. Propulsat de controlerul Realtek, acesta oferă performanțe secvențiale citire până la 1,8 GB/s și vine cu suport pentru criptare AES pe 256 de biți.Acesta dispune de un radiator argintiu și PCB negru. Swordfish este un SSD pentru cei care doresc să economisească câțiva lei pe o unitate de stocare pe care să țină jocurile și sistemul de operare.

Swordfish este disponibil în capacități de 250 GB până la 2 TB și are un preț foarte competitiv, în special cu capacitatea de 1 TB listată la doar 100$, sau 500 LEI la noi. Cu o interfață PCIe 3.0 x4, gama Swordfish oferă viteze secvențiale de până la 1,4 GB/s pentru scriere și 1,8 GB/s citire pentru toate modelele de peste 500 GB; varianta de 250 GB are până la 900 MB/s. Și, în ceea ce privește performanța aleatorie, Swordfish poate susține peste 180.000 IOPS.

Adata Swordfish vine cu un cache pentru scriere de tip SLC dinamic care se întinde pe o treime din capacitatea disponibilă pentru a asigura performanțe de scriere receptive în majoritatea cazurilor de utilizare înainte de a degrada viteza. La 1 TB, memoria cache ar trebui să măsoare aproximativ 333 GB atunci când este goală și se micșorează pe măsură ce este umplută cu date.

Adata Swordfish este evaluat să livreze până la 960 TB rezistență la scriere la cea mai mare capacitate. Din fericire, durata garanției contează, în general, mai mult decât ratingurile reale de rezistență. Și cu o garanție de cinci ani, unitatea este acoperită din acest punct de vedere. SSD-ul acceptă Trim, S.M.A.R.T. raportarea datelor și asistență pentru modurile active și de inactivitate cu putere redusă.

Swordfish vine cu un radiator din aluminiu elegant, care ajută la răcirea componentelor. Capacitățile de 1 TB și capacitățile mai mici vin într-un au cipurile pe o singură față, dar cel de 2 TB este duble-side, ceea ce înseamnă că este puțin mai gros.

În testele sintetice acesta reușeste să obțină vitezele specificate de producător, aproximativ 1780 MB/s pentru citire și 1150 MB/s pentru scriere. Așadar avem parte de un produs de calitate, care are și o garanție de 5 ani.

Related Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: