Recenzii

Review Tenda PW201A+P200 si Tenda W311MI

Cum sa ai net in locuri greu accesibile

Traim in era in care toate dispozitive necesita o conexiune la internet, iar routerele wifi sunt acum nevoite sa ofera o acoperire mai mare decat in urma cu cativa ani. Insa un router WiFi nu este mereu solutia ideala in orice loc, astfel au fost inventate dispozitivele care ofera internetul prin priza, iar kitul Tenda PW201A+P200 poate oferi net prin prin priza rapid si simplu, totul este Plug & Play.

Acest gen de extender ne scuteste de multe batai de cap, in primul rand nu mai este necesara o conexiune wireless intre cele doua dispozitive, ea facandu-se prin reteaua dee curent existenta in incinta unde va aflati. Modelul de fata poate oferi internet la viteza de 200Mbps, dar cu conditia ca reteaua de curent sa nu fie mai lunga de 300m.

Astfel cu un buget de 200LEI putem extinde reteaua pe distante mari, fara sa avem pierderi de date sau scaderi de semnal, dar evident acum depinde si de calitatea retelei de curent, insa atat timp cat prizele sunt legate intre ele prin acelasi panou de curent, sunt slabe sanse ca aceasta solutie sa nu functioneze.

Tenda PW201A+P200 inlocuieste solutiile de tip mesh, insa acesta devine la randul sau un fel de mesh, pentru ca beneficieaza si de WiFi care ofera 300Mbps, astfel se pot realiza mini-noduri in incaperea unde este instalat.

De asemenea suporta si iesire pe cablu, la care puteti conecta un alt router sau un switch. In aceasta combinatie puteti adauga si un Tenda W311MI, care este o placa de retea WiFi care ofera o viteza de 150Mbps, astfel puteti elimina cablul de internet de la PC, iar acesta are un pret de aproximativ 20LEI, in functie de retailer.

Per total Tenda ne ofera o gama larga de dispozitive de retea la preturi accesibile, care ne ajuta sa oferim internet in orice loc fara sa mai dam gauri prin pereti sau sa ne vindem un rinichi.

 

Source
Preluat de pe Infotimes.ro

Related Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: