Recenzii

XPG Spectrix S20G 500GB – Un SSD M.2 Gen.3 x4, accesibil pentru oricine

Spoiler: Este rapid!

XPG este unul dintre cele mai importante nume atunci când vine vorba de memorie și stocare de înaltă performanță. De fapt, ei sunt chiar și un concurent puternic în ceea ce privește laptopurile, carcasele pentru PC și perifericele de astăzi! Astăzi com prezenta noul lor SSD XPG Spectrix S20G M.2 2280 Gen 3 × 4. Este foarte performant și are RGB, acesta fiind exelent pentru un nou PC pentru gaming sau chiar un upgrade la sistemul existent.

Estetica este în mod clar foarte importantă pentru XPG, deoarece cel mai recent SSD XPG M.2 este destul de uimitor. Folosește un design în două tonuri, care amestecă aluminiu periat cu un plastic mat. Desigur, aluminiul arată deja grozav, dar materialele plastice se vor ilumina când PC-ul este pornit.

Există o mulțime de lumini ARGB  pe acest SSD, care pot fi personalizate sau doar lăsate să-și facă singur treaba, în mod curcubeu, implicit din fabrică.

Sigla XPG este ștanțată pe metal, astfel încât această parte nu va fi iluminată RGB, dar chiar și așa arată bine. Totuși, nu este doar RGB, există de fapt un radiator sub modulul de iluminare, care va asigura că SSD-ul își poate menține performanța. În spate, este doar un autocolant cu date tehnice plictisitor.

În momentul scrierii, SSD-ul de 500GB poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 330 LEI. Cu toate acestea, nu poate fi găsit momentan în toate magazinele, dar probabil ca se va rezolva această problemă în curând.

XPG spune că această unitate va livra 2500 MB/s la citire și 1800 MB/s de scriere. Ei bine, acest s-a descurcat exact așa cum scrie pe lista de specificașii tehnice, SSD-ul fiind testat pe o placă de bază MSI X399.  Știu că nu este cel mai rapid de pe piață, unele SSD-uri ajungând la viteze de 6000MB/s, dar și prețul pentru acele unități de stocare este pe măsură. Vitezele de citire și scriere pentru S20G sunt deja mari pentru orice utilizator.

Ar trebui să cumperi acest SSD? Da! Performanța impecabilă, designul excepțional și prețurile competitive fac din aceasta o adăugare binevenită la gama XPG și, cu o garanție de cinci ani, o puteți cumpăra și să aveți liniște sufletească că nu crapă când vă este lumea mai dragă.

Related Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: